Vind 5.000 kr. til Kong Hans Kælder eller anden Michelin-restaurant

I samarbejde med Inter kan vi i juni måned byde på “Wine and Dine”-kampagnen, hvor du hver uge kan vinde 5.000 kr. til Kong Hans Kælder eller en anden Michelin-restaurant i København. Med andre ord har du i løbet af juni 4 chancer for at vinde en finere spiseoplevelse, hver til en værdi af 5.000 kr. Herudover er der også lækre bonuspræmier hver uge til øvrige vindere. Vind et gavekort på 5.000 kr. eller læs mere om Wine and Dine-konceptet her.

Kunne du bruge 5.000 kr. til Kong Hans Kælder?

Har du hørt om gode restauranter i København, så har du nok også hørt om Kong Hans Kælder. Restauranten modtog som den første restaurant i København en Michelin-stjerne helt tilbage i 1983. Lige siden har restauranten holdt det skyhøje niveau på tallerkenen såvel som på deres upåklagelige service. Hvem kunne ikke tænke sig at 5.000 kr. til Kong Hans Kælder eller en anden af Københavns efterhånden mange Michelin-restauranter. Du kan selvfølgelig også prøve en restaurant som Melée, hvis du er i det franske hjørne.

Men nu tilbage til konkurrencen om gavekort på 5.000 kr. til en gourmetrestaurant efter eget valg. I juni får du nemlig chancen for at forkæle dig selv med nogle af de finere ting i livet, hvis du vinder en af de 4 luksuriøse restaurantoplevelser for to uge. Vinder du, får du naturligvis helt selv lov til at vælge hvilken gourmetrestaurant, du vil benytte dine 5.000 kroner på. Ud over gavekortet på 5.000 kr. er der også bonuspræmier for tusindvis af kroner.

Vær med i konkurrencen her.

PS: Vi har lige oprette en gruppe på Facebook om Gratis Bingo Hygge. Meld dig til og få masser af god underholdning.

Sådan kan du vinde

Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning hver uge blandt alle, der har kvalificeret sig. Alle har chancen for at vinde hovedgevinsten, men man kan godt forbedre sine chancer ved at spille sig til flere lodder. Først er der krav om indbetaling af 200 kr. og spil af mindst 25 runders varighed på dine favoritspil. Herudover er der et lod hver gang, du har spillet for 200 kr. Men husk at læse regler og vilkår, inden du går i gang.

Her er de præmier, som du kan vinde hver uge:

  • 5.000 kr. for to på en luksusrestaurant
  • 2.000 kr. i bonus
  • 1.000 kr. i bonus
  • 48 gange 250 kr. i bonus

Er du med i alle fire lodtrækninger uden en at vinde disse præmier, så får du helt automatisk 100 kr. i bonus.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *