Klar, parat, påskefrokost med Royal Greenland

Forår med Royal

Savner du inspiration til påskebordet? I dag er det Skærtorsdag og for nogen den første dag i påskeferien. Med påsken følger også den traditionelle påskefrokost, hvor fisk og skaldyr hører sig til. På Royal Greenlands hjemmeside har de samlet en række opskrifter, der passer helt perfekt til højtiden. Du kan sagtens kombinere flere af retterne, så du får det fiskebord, du bedst kan lide. Opskrifterne er alle nemme at lave, og mange af dem kan endda tilberedes i forvejen, så de bare skal anrettes inden gæsterne ankommer. Find opskrifterne her.

Laksetærte med røget Royal laks, bagte løg og spinatsalat

Findes der næsten noget bedre end en klassisk laksetærte? I denne opskrift har Royal Greenland tilføjet et lækkert twist med bagte løg, som tilfører en særlig sødme til tærten. I opskriften skal tærten serveres lun, men den kan sagtens laves dagen inden, du får gæster, og bare varmes op, inden de kommer. Opskriften finder ud her.

Del dine påskeretter på nettet!

Har du kastet dig ud i en af vores opskrifter til påske? Eller skal du trylle med fisk og rejer til dine gæster? Så del dine Royal Greenland billeder med alle os andre på Instagram under #royalgreenland. Det kan også være, at du er interesseret i påske gratis spins, hvis du får en kort pause. Det er i hvert fald en travl tid på rigtig mange fronter.

Royal Greenland – et hav af fisk og skaldyr!

Royal Greenland er en af verdens førende leverandører af fisk og skaldyr. Mange kender dem som fast bestanddel på bordet ved højtider og festlige lejligheder, men de har også mange andre produkter, der gør det nemt for dig at sætte fisk og skaldyr på hverdagsmenuen.

Virksomheden har en nær tilknytning til det grønlandske samfund. De er ejet af det grønlandske selvstyre, og deres hovedkvarter er beliggende i hovedstaden Nuuk i den sydlige del af Grønland. I århundreder har filosofien for fiskeri og jagt i Grønland været at leve i samspil med naturen. Denne filosofi er den dag i dag en integreret del af Royal Greenlands forretning. I dag er det en moderne global virksomhed, der stiller de højeste krav til kvalitet og fødevaresikkerhed. Læs mere om Royal Greenland på royalgreenland.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *